Zaposleni in oddelki

Poleg kvalitetnih izdelkov želi Papiroti ponuditi tudi kvalitetno storitev. Za vaše zadovoljstvo bodo poskrbeli v vseh oddelkih našega podjetja.

prodaja,nabava,finance,skladišče,logistika,tehnologija,proizvodnja

prodaja

Zavzeta in strokovna ekipa vedno tu za vas
Naša prodajno-tehnična ekipa z visoko usposobljenim kadrom skrbi, da na vaše povpraševanje v najkrajšem času prejmete želene odgovore ter konkurenčno ponudbo. Z veseljem vam zagotovijo tudi strokovno svetovanje pri izbiri različnih možnosti iz nabora, ki ga podjetje Papiroti ponuja.

Kontakt

nabava

Odgovorna ekipa, usmerjena k iskanju najboljših rešitev
Nabavni oddelek skrbi za nemoteno delovanje našega proizvodnega procesa. Vsakodnevno iščejo možnosti in rešitve za doseganje še boljše kakovosti materialov, ki jih uporabljamo pri našem delu, tako da vam lahko v vsakem trenutku zagotovimo najkakovostnejše izdelke.

Kontakt

računovodstvo in finance

Pod okriljem odgovorne ekipe je naše poslovanje uspešno
Oddelek računovodstva in financ skrbi, da naše poslovanje v celoti poteka nemoteno ter v skladu z zakonodajo. Njihove odgovorne naloge so zelo pomembne za naše celostno uspešno poslovanje in za to, da lahko tako kupcem kot dobaviteljem zagotavljamo odlične poslovne odnose.

Kontakt

skladišče

S pomočjo njihovih pridnih rok vse nemoteno teče.
Ekipa naših zaposlenih v oddelku skladišča skrbi, da prevzem nabavnega materiala in priprava naših izdelkov za izdajo blaga kupcem potekata nemoteno, hitro ter sta opravljena skrbno in v skladu z najvišjimi standardi kakovosti.

Kontakt

logistika

Zahvaljujoč njim so izdelki ob pravem času na pravem mestu
Zaposleni v logistiki skrbijo, da izpolnijo želje in potrebe naročnikov ter poskrbijo, da pošiljko prejmete ob pravem času na dogovorjen naslov. Vedno se potrudijo najti rešitve ter pomagajo vzpostavljati zaupanja vredna poslovna sodelovanja.

Kontakt

tehnologija

Ekipa, usmerjena v rešitve in inovativnost
Oddelek tehnologije je podaljšana roka oddelka prodaje. Motivirani sodelavci iščejo rešitve za izdelavo izdelkov najvišje kakovosti, ki so dodana vrednost za naše kupce. Zaradi znanja in dolgoletnih izkušenj lahko zadostimo tudi vašim željam po nestandardnih oblikah pakiranja, zahtevnejšem tisku ali drugim specifikam, zaradi katerih izstopamo.

Kontakt

proizvodnja

Ekipa, ki z marljivostjo pomaga dosegati najvišje standarde
Naša proizvodnja je naše srce podjetja, saj skrbi za izdelavo visokokakovostnih izdelkov za vse potrebe in skladno z željami naših kupcev. Njihove skrbne roke poskrbijo za celoten proces, od izdelave izdelkov do pakiranja v embalažo.

Kontakt