Kakovost in tehnologija

Prisegamo le na najvišji nivo storitev

S področja kakovosti in tehnologije nas odlikujejo bogata tradicija in izkušnje, ki omogočajo, da zagotavljamo celovite rešitve in kontinuiran razvoj podjetja.

Pri delu uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo, zato se lahko lotimo tudi najzahtevnejših projektov, saj nam le-ti vedno predstavljajo nove izzive.

Zagotovljena kakovost

Zavest o naši pomembni vlogi na področju kakovosti in ekologije nas je vodila k strokovnemu obnašanju in delovanju. Vzpostavili smo sistem samodejnega nadzora, ki zagotavlja natančno in visoko kakovostno proizvodnjo vseh izdelkov.

Najvišji nivo rešitev in hitro prilagajanje trgu

Oddelek tehnologije je srce proizvodnje, saj od tu izhajajo vsa znanja in se oblikujejo izhodišča za vse nadaljnje procese. Naš ključ do uspeha je preplet vrhunske opreme, dolgoletne tradicije in znanja ter izkušenj, s pomočjo katerih smo kos vsem izzivom. Že od začetkov smo stremeli k zagotavljanju najvišje kakovosti in bili odprti za novosti, ki smo jih tudi kontinuirano uvajali.

Izjemna fleksibilnost in odzivnost

Vzpostavljene imamo vse potrebne procese za pripravo TF in barv, flekso tiska, izdelave vrečk in po potrebi kupcev tudi nestandardne oblike pakiranja. To so ključne prednosti, zaradi katerih izstopamo, saj smo izjemno fleksibilni, izjemno odzivni in imamo večji nadzor nad kakovostjo.

Uporabljene barve na vodni osnovi

Pri tisku uporabljamo barve na vodni osnovi, pripravljene s sistemom za mešanje barv in posebno programsko opremo, ki zagotavlja kakovost natisnjenih barv. Tiskamo lahko največ 8 barv na sodobnem flexo tiskarskem stroju z avtomatskim barvnim registrom in video nadzorom.

Naše vrečke

imajo nosilnost

do 10kg.

Papirnate vrečke

so 100 %

biorazgradljive.

Papirnate vrečke

so ponovno

uporabne.

Zagotovljena je

možnost

recikliranja.

Za dodatne informacije in ponudbo nam pošljite povpraševanje.