O podjetju

A

150

milijonov vrečk proizvedenih vsako leto

2.500

zadovoljnih strank

62

let na trgu

35

držav kjer prodajamo

Vizija

Na čvrstih temeljih tradicije gradimo prihodnost z dodano vrednostjo

Na vsakem koraku si prizadevamo ustvarjati visokokakovostne in okolju prijazne izdelke ter tako do partnerjev kot strank vedno znova ohranjati sloves zaupanja vrednega partnerja. Zavedamo se, da so kakovost, natančnost in zanesljive dobave naša bistvena dodana vrednost, zaradi katere je naš pogled v prihodnost optimističen.

Dolgoletna tradicija utrjuje naše korenine, jasna vizija pa kroji našo prihodnost, ki jo bomo še naprej gradili na dosedanjih preverjenih in kakovostnih temeljih.

Zgodovina in tradicija

Sprehod skozi šest desetletij doslej prehojene poti

Nadzorovana oskrbovalna veriga

Ena izmed naših prioritet in zavez je zagotavljanje optimalnega delovanja vseh členov v oskrbovalni verigi, saj se zavedamo, da je ta ključna za uspešno delovanje podjetja. Njeni temelji so dolgoročno sodelovanje med partnerji in medsebojno zaupanje ter prost pretok informacij od dobavitelja vse do končnega odjemalca.

Ključna prednost je odzivnost oskrbovalne verige, kar pomeni, da se učinkovito odzovemo na različne potrebe po količinah, zadostimo kratkim dobavnim rokom, upravljamo s širokim naborom izdelkov in omogočamo visok nivo servisnih storitev.

Nabava deluje na principu dolgoročnega poslovanja, zato lahko zagotavljamo stalno visoko kakovost izbranih dobaviteljev in posledično kakovostne produkte.

Vzpostavljene imamo dolgoročne partnerske odnose z dobavitelji in sodelovanje z vodilnimi evropskimi proizvajalci, ki zagotavljajo kakovost in vse potrebne certifikate. Raznovrstnost naših dobaviteljev nam omogoča najti rešitve za različne zahteve in potrebe kupcev.

V sodelovanju s hčerinskim podjetjem Plastoform logistika d.o.o. našim poslovnim partnerjem zagotavljamo popolno logistično storitev v mednarodnem in domačem prometu. Naš vozni park obsega 19 lastnih vozil, ki so opremljena s CVS opremo za zagotavljanje najsodobnejše GPS tehnologije za sledenje vozil in pošiljk. Kadar prevoza tovora ne moremo opraviti z našimi vozili, imamo zelo zanesljive partnerje, ki zagotovijo enake pogoje in standarde, kot bi bila storitev opravljena z lastnim prevozom.

Zavezani k ogljično nevtralni proizvodnji
za čistejšo in svetlejšo prihodnost

Kot podjetje smo sklenili zavezo, da vse naše izdelke izdelujemo z minimalnimi vplivi na okolje. Skladno s tem poslanstvom uporabljamo okolju prijazne materiale ter se povezujemo z dobavitelji, ki nam pomagajo zagotavljati naravi prijazno in nadzorovano proizvodno verigo.

Naravi prijazne vrečke

Certificirani smo v skladu s FSC® (Forest Stewardship Council®) standardom (FSC-C074413) za trajnostno ravnanje z gozdovi v verigi. Tako smo sprejeli obvezo opravljanja dejavnosti procesa proizvodnje po mednarodnih standardih, katerih cilj je ekološko odgovorna, družbeno koristna in ekonomsko vodena proizvodnja. Na izdelkih, označenih z oznako FSC®, končnim uporabnikom sporočamo, da za naše proizvode uporabljamo surovino iz gozdov s trajnostnim gospodarjenjem in legalno sečnjo.

Vprašajte za proizvode s FSC® znakom.

Zdravo delovno in naravno okolje

Prizadevamo si slediti proizvodnim standardom, ki ohranjajo naravne vire in zmanjšujejo količino odpadnih materialov. Skrb za zdravje, varnost in okolje so zelo pomembni sestavni deli strategije našega poslovanja. Želimo si prispevati h kakovosti bivanja in spremembam, ki so pomembne za ohranitev planeta. Med drugim pri tisku uporabljamo barve na vodni osnovi in proizvajamo izdelke, ki so primerni za recikliranje.

Naše vrečke so varne za stik z živili.

Naši zaposleni

Zavzeta in strokovna ekipa vedno tu za vas

Naša prodajno-tehnična ekipa z visoko usposobljenim kadrom skrbi, da na vaše povpraševanje v najkrajšem času prejmete želene odgovore ter konkurenčno ponudbo. Z veseljem vam zagotovijo tudi strokovno svetovanje pri izbiri različnih možnosti iz nabora, ki ga podjetje Papiroti ponuja.

Odgovorna ekipa, usmerjena k iskanju najboljših rešitev

Nabavni oddelek skrbi za nemoteno delovanje našega proizvodnega procesa. Vsakodnevno iščejo možnosti in rešitve za doseganje še boljše kakovosti materialov, ki jih uporabljamo pri našem delu, tako da vam lahko v vsakem trenutku zagotovimo najkakovostnejše izdelke.

Pod okriljem odgovorne ekipe je naše poslovanje uspešno

Oddelek računovodstva in financ skrbi, da naše poslovanje v celoti poteka nemoteno ter v skladu z zakonodajo. Njihove odgovorne naloge so zelo pomembne za naše celostno uspešno poslovanje in za to, da lahko tako kupcem kot dobaviteljem zagotavljamo odlične poslovne odnose.

S pomočjo njihovih pridnih rok vse nemoteno teče Ekipa naših zaposlenih v oddelku skladišča skrbi, da prevzem nabavnega materiala in priprava naših izdelkov za izdajo blaga kupcem potekata nemoteno, hitro ter sta opravljena skrbno in v skladu z najvišjimi standardi kakovosti.

Zahvaljujoč njim so izdelki ob pravem času na pravem mestu

Zaposleni v logistiki skrbijo, da izpolnijo želje in potrebe naročnikov ter poskrbijo, da pošiljko prejmete ob pravem času na dogovorjen naslov. Vedno se potrudijo najti rešitve ter pomagajo vzpostavljati zaupanja vredna poslovna sodelovanja.

Ekipa, usmerjena v rešitve in inovativnost

Oddelek tehnologije je podaljšana roka oddelka prodaje. Motivirani sodelavci iščejo rešitve za izdelavo izdelkov najvišje kakovosti, ki so dodana vrednost za naše kupce. Zaradi znanja in dolgoletnih izkušenj lahko zadostimo tudi vašim željam po nestandardnih oblikah pakiranja, zahtevnejšem tisku ali drugim specifikam, zaradi katerih izstopamo.

Ekipa, ki z marljivostjo pomaga dosegati najvišje standarde

Naša proizvodnja je naše srce podjetja, saj skrbi za izdelavo visokokakovostnih izdelkov za vse potrebe in skladno z željami naših kupcev. Njihove skrbne roke poskrbijo za celoten proces, od izdelave izdelkov do pakiranja v embalažo.

Za dodatne informacije in ponudbo nam pošljite povpraševanje.